Alla fula ord jag kan komma på

Jag tänker alla fula ord jag kan. Igår upptäckte vi att ett eller flera stygn gått upp rejält, det ser numera ut som att jag har ett tredje hål i underlivet. Jag har ju haft ganska mycket mer ont i ungefär en vecka, och det har blött mer färskt blod än tidigare. Nu hittade vi alltså orsaken. Jag OOOOOOOOOOOOOOORKAR inte. Akuttid till läkaren idag, ”förhoppningsvis” kan de sy igen hålet. Jag kan ju inte leva med ett hål där (även om det läker så att det inte är köttigt och blöder så är det ju grymt ohygieniskt), men samtidigt är jag inte sugen på nya, färska smärtor efter nya stygn. F*ck!!! Wollmar fyller en månad idag. Blandningen mellan jordens största lycka och kroppsliga besvär goes on and on. Jaja. Jo, men att springa till SÖS på olika ärenden är ju också något man kan göra varje dag. Skit också. Och jag som mådde så bra igår!

Previous

Next

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!