Presentparaden

image

Den fina filten från Josephs ”acki” Jeevani. (acki= storasyster) på singahala.
Tröja och gul liten bil från Simons föräldrar.
Tallrik med flera små fack och en liten virkad elefantskallra av Therese och Roberto och familj.

Tack alla!

Vänner från fjärran

Vi kom hem och hade skörden av en veckas post i brevlådan.

Där fanns ett spännande brunt kuvert med stämplar från Tel Aviv. Det var från Lena, min vän från gymnasiet. Hon är tyska och var utbytesstudent i vårt klass. Sedan gymnasiet har hon rest runt och bott i fler länder än jag kan räkna upp och talar fler språk flytande än vad de flesta kan hälsningsfraser på. Efter några år i Moskva bor hon nu i Tel Aviv och jobbar, vad jag förstått, på tyska ambassaden.

Hon skickade ett handskrivet brev (bara det gör mig glad!!) och ett par jättefina örhängen! Örhängena ska enligt traditionen skydda mot olycka och onda tankar och hon ville påminna om att det finns ytterligare en människa som bär mig och oss i sina böner.

Hur fint är inte det?!!

Jag har gråtit och läst brevet flera gånget. Örhängena är så vackra. Men vackrast är ändå omtanken och den store välsignelsen med att ha vänner!
Tusen och åter tusen tack till Lena!

image

image

Andra roliga saker att få på posten

image

Fotoboken om Wollmar! Jättefin blev den!

image

(Lika missnöjd jag var över Fuji direkt i våras, lika nöjd är jag över Önskefoto nu…!)

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.