Hurra!

Den hemgjorda bebisgröten.
Och den hemgjorda mackan med leverpastej.

Just saying.

Sen går det sådär med vätskeintaget. Men ändå.
Man dör nog inte av att dricka för lite, om man ändå äter något.

Och dricker han så ska det INTE vara vätskeersättning eller bröstmjöksersättning utan vatten i vuxenglas.
Alla har vi våra preferenser.

Han har inte kräks sedan i natt och ja, han hade visserligen diarre nyss. Men det går nog åt det bättre hållet nu i alla fall. Det måste göra det. På riktigt kommer han nog annars svälta ihjäl snart. Jag sitter ju här och hurrar för något som är motsvarande mängd som en fjärdedels frukost för honom en frisk dag.
Men det är ett steg framåt, indeed!

Previous

Next

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!