Sista dagen – nästan

Idag hade jag min sista dag på jobbet. Eller, nästan i alla fall. Från och med nästa vecka kommer jag att jobba 20 % och vara på jobbet på fredagar. Så egentligen har jag hela 7 arbetsdagar kvar.
Hur som helst bjöd jag på avslutningsfika idag. Det blev en härligt mastig chokladtårta.
Receptet norpade jag från ”allt om mat”. Fast istället för de föreslagna marsipankycklingarna kom Mia på att skriva en liten ”hej då” text:

image

Kan ni gissa vad det är för bok? Två poäng för författare, två poäng för vilken triologi och fyra poäng för vilken varelse och i vilket sammanhang som citatet kommer från.
Vinnaren får komma på fika imorgon och äta upp resten av tårtan.

Previous

Next

6 Comments

  • Liftarens guide till galaxen av Douglas Adams, den fjärde och det är en delfin som säger det när hen ska lämna jorden xD

    (nu fuskar jag för mia berättade detta igår)

    (men jag vill ju hemskt gärna smaka tårta…)

  • Meh, hallå! Den som skriver nu har ju förmodligen fuskat genom att läsa Aylins perfekt utformade svar! Spela roll HUR man utbildat sig i livets nödvändigheter! GE KVINNAN TÅRTA!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!