Tidseffektivitet

Min andra arbetsvecka är i full gång och det börjar kännas typ som att jag aldrig varit borta. Det känns kul och fräscht att jobba, på något sätt. Det är en så stor bredd i mitt jobb. Idag har jag träffat patienter med olika besvär: ryggskott, KOL, instabilt knä, ont i axeln och hopparknä. Jag gillar blandningen av människor, åldrar och kroppsdelar att undersöka och behandla.

Idag har jag dock gått och funderat en himla massa på hur Joseph och Wollmar har haft det hemma. De hade första besöket på BVC utan mig och gick dessutom till öppna förskolan för första gången. Jag måste medge att jag var lite avundsjuk, både grejerna tycker jag varit så trevliga inslag i vardagen här hemma.

Jag har börjat med en ny vana: två gånger i veckan springer jag hem från jobbet istället för att ta tuben. Om jag springer raka vägen hem är det ungefär 6 km. Det blir visserligen lite extra meck med att jag får lämna jacka, handväska och skor på jobbet och ta hem dubletter dagen därpå. Men samtidigt är tidsvinsten stor. Det tar ungefär en havltimme att springa hem, och det är samma tid som det tar med tunnelbana och promenaden dit. Och dessutom får jag ju stanna hemma med Wollmar hela kvällen istället för att skynda iväg till gymmet eller en senare löprunda. Jag antar att det är en av våra nya justeringar i det så kallade livspusslet. Och hittills känns det bara bra och effektivt.

Nu ligger jag i soffan och softar medan Joseph är på gymmet. Wollmar tvärslockade nyss i min famn, trots att jag försökte hålla honom vaken en stund till. Så kan det gå…

Previous

Next

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!