Lemon-poppy seed cake

Idag är det ingen vanlig dag. För det är min/vår Mias födelsedag. HURRA HURRA HURRA!
Firndet har under dagen enbart sträckt sig till presenter och sjungning på morgonen. Men nu på kvällen, efter GBG-varv och allt, har vi samlats några vänner hemma hos Elvira och Filip och ätit middag. Nu sitter vi ute på balkongen och njuter av en härligt hög och god tårta i MÅNGA lager.
Svaret är ja, den är lika god som den ser ut att vara!

image

image

Previous

Next

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!