Västerut

Nu går semestern in i sin sista fas. Vi drar till Öckerö och ska njuta av familjen, vännerna, havet och solen. Vi har varit lite oroliga hur det ska gå med Wollmar nu när han är så pass mobil. Första gången vi åkte tåg var W sex veckor gammal och sov hela resan. Sedan har han blivit mer och mer aktiv (så klart) men aldrig varit besvärlig. Men någon gång ska han väl vara det tänker man ju.

image
Väntar på perrongen på vårt tåg.

Väl på tåget satt han snällt och tittade på medan Mia och jag åt vår lunch (han hade fått lunch innan vi åkte hemmifrån). Sedan sprang vi fram och tillbaka ett tag, tittade på ett avsnitt av ”I drömmarnas trädgård”, åt mellis och sov. Sedan har han gått i gången själv, med oss och med andra och varit precis så underbar som en W brukar vara.

image
Fullt ös precis innan ett fall.

image
”In the night garden”-titt.

Väl framme har W träffat farmor och siya, gungat, ätit mellis och kvällsmat, lekt, lyssnat på gitarr och sedan däckat i total utmattning. Vi andra har grillat revbensspjäll och njutit av den härliga sommarkvällen ute på verandan.

Related Posts

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.