Wollmar 1 år

image

Dagen började med frukostgröt och sedan paketöppning. Wollmar fick en röd ukulele av oss, och den blev genast en favorit.

image

Tårtan var med In The night Garden-tema Det är en vanlig tårtbotten med ett lager mosad banan och jordgubbar och ett lager med vaniljkräm. Vi har följt två bra tips för tårtor:
1. Dagen innan monterade vi tårtan i samma form som den bakades i och satte ett lock ovanpå som också gav ett visst tryck. Då satte sig tårtan litegrann (ni vet, tårtor är ju alltid godare dagen efter….) och den stelnade dessutom i en perfekt form och lagren höll inte på att glida omkring.
2. Marsipanen bakades ut med litegrann potatismjöl under, det fastnade ingenting och det som blev över kunde sedan lätt borstas bort.

image

För övrigt på kalaset hade vi fruktsallad i ettårings-ätande-storlek på bitarna och två sorters cake pops. Och marshmallows doppade i smält choklad och strössel.

Liter bilder på de fina gästerna:

image

image

image

image

image

image

image

Och dekorationerna:
image

…en Ninki Nonk

image

… och en Pinki Ponk

Previous

Next

0 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!