Två gånger museum för familjen Fernando

Det är helt sjukt att tänka på att det flugit förbi snart 15 månader sedan Wollmar föddes. Samtidigt som man har upplevt hur mycket som helst sedan dess känns det som om det var igår.

Mia och jag är tyvärr inte jätteduktiga på att be om barnvakt och hitta på saker bara hon och jag. Men idag kom Mias mamma och hämtade Wollmar och vi kunde åka iväg på ”date”.

Det hela blev ganska spontant och vi hade inte hunnit planera något så vi drog iväg och åt lunch på Orangeriet vid Bergianska trädgården och gick därefter in på Naturhistoriska riksmuseet. Vi såg föreställningen ”Isbjörnarnas värld” på Cosmonova och hann med att titta på några utställningar innan vi åkte hem.

image

image

När vi kom hem hade ännu inte Wollmar kommit hem. Mormor och han hade varit på Stadsmuseet tillsammans med mormors syster och hennes barnbarn, tillika Wollmars sysling, Julius. Enligt raporten vi fick vid avlämningen hade han skött sig strålande och hade haft riktigt roligt i barnens rum på museet.

Wollmar kom hem jättehungrig och jättetrött såklart. Det är ju hans första riktiga äventyr på egen hand, utflykt med mormor!

Vi har ju haft nattgäster igen i två nätter, så det känns redan som att den här helgen har varit lång och innehållsrik. Och då har vi till och med söndagen kvar!

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.