Det är randigt som gäller

Två av mina äldre systrar är gravida (en ska ha i november, andra i februari) och den ena ringde mig och bad om ett foglossningsbälte häromdagen. Sjukgymnastsystern fick alltså ta och åka på ett akut hembesök.
Jag och Wollmar stack iväg till Södertälje och passade på att ta med de sista av de lånade bebisgrejerna, fika och dessutom leka massor i deras stora trädgård.

Tre kusingrabbar som ska bli storebröder snart och så Wollmar som kommer bli storkusin.
image

Wollmar kunde inte riktigt hänga med när de andra grabbarna spelade fotboll. Han passade på att utforska lekstugan istället.
image

Previous

Next

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!