Det är randigt som gäller

Två av mina äldre systrar är gravida (en ska ha i november, andra i februari) och den ena ringde mig och bad om ett foglossningsbälte häromdagen. Sjukgymnastsystern fick alltså ta och åka på ett akut hembesök.
Jag och Wollmar stack iväg till Södertälje och passade på att ta med de sista av de lånade bebisgrejerna, fika och dessutom leka massor i deras stora trädgård.

Tre kusingrabbar som ska bli storebröder snart och så Wollmar som kommer bli storkusin.
image

Wollmar kunde inte riktigt hänga med när de andra grabbarna spelade fotboll. Han passade på att utforska lekstugan istället.
image

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.