Det är på väg utför

Hastighetsstatistiken från min löpnings-app:

12 augusti (innan graviditeten började): 12,1 km/h
19 september (nygravid): 10,5 km/h
14 oktober: 10.0 km/h
11 november (vecka 13): 7,7 km/h

Det började ganska snabbt bli väldigt mycket trögare med löpningen. Jag blev flåsig som tusan!
Nu senaste gången (11 nov) fick jag dessutom intervall gå-springa för att jag har börjat få så ont i bäckenet. Det är ju ändå inte så himla länge sedan jag var gravid senast, så det är nog dumt att provocera kroppen för mycket nu.

Jag hoppas att bäckensmärtan kommer funka likadant den här graviditeten som förra -ont mellan vecka 9 och vecka 21 och sedan inget alls.
Men den här graviditeten är på intet sätt lik den förra, så vem vet hur det blir nu.

Löpning är det i alla fall helt slut med nu. Blir att köpa gymkort och börja på spinning igen nu tror jag (styrketränar gör jag ju på gymmet på jobbet).

Enligt Josephs beräkningar kommer jag i denna takten att gå baklänges i med en hastighet på 1 km/h till mitten av maj. Kul!

 

 

löpartakt

 

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.