Det är på väg utför

Hastighetsstatistiken från min löpnings-app:

12 augusti (innan graviditeten började): 12,1 km/h
19 september (nygravid): 10,5 km/h
14 oktober: 10.0 km/h
11 november (vecka 13): 7,7 km/h

Det började ganska snabbt bli väldigt mycket trögare med löpningen. Jag blev flåsig som tusan!
Nu senaste gången (11 nov) fick jag dessutom intervall gå-springa för att jag har börjat få så ont i bäckenet. Det är ju ändå inte så himla länge sedan jag var gravid senast, så det är nog dumt att provocera kroppen för mycket nu.

Jag hoppas att bäckensmärtan kommer funka likadant den här graviditeten som förra -ont mellan vecka 9 och vecka 21 och sedan inget alls.
Men den här graviditeten är på intet sätt lik den förra, så vem vet hur det blir nu.

Löpning är det i alla fall helt slut med nu. Blir att köpa gymkort och börja på spinning igen nu tror jag (styrketränar gör jag ju på gymmet på jobbet).

Enligt Josephs beräkningar kommer jag i denna takten att gå baklänges i med en hastighet på 1 km/h till mitten av maj. Kul!

 

 

löpartakt

 

Previous

Next

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!