Välkommen hem!

Idag har vi varit på Arlanda och mött upp Mias syster och hennes Jareer som kom hem från Jordanien. De kommer för att stanna och bo här!
Vi har bara träffat Jareer en gång när han var här och hälsade på i februari förra året. Det blev ett kärt återseende!

image

Vi tog pendeltåget till Arlanda och hem igen, det är ju sjukt smidigt nu förtiden. Fia och Jareer följde med oss hem på lunch. Innan vi tog tåget dit vid 10-tiden hade vi förberett pajer och sallad (det är det fina i kråksången med att ha en son som vaknar klockan 06.00). När vi kom hem värmde vi på maten och jag gjorde en mandelmassa. Mias mamma anslöt och vi fick en trevlig lunch och fikastund.
image

Wollmar fick en semmelbulle utan mandelmassa, men med grädde. Det tyckte han var det löjligaste påhittet någonsin. Han ville först kladda bort all grädde och sedan trycka i sig bullen.

image

En mysig dag!

Previous

Next

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!