Barnmorskebesök v. 33

SF mått=29
Hjärtslag=140
Blodtryck=109/60
Blodsocker=4,9

Remiss är nu inskickad för kejsarsnittet. Yaaaay.
Allt verkar toppen, bebisen sprattlade så att barnmorskan hade svårt att känna positioneringen. Men det verkar vara som med Wollmar i den här veckan: huvudet ner, ryggen åt höger och ben och armar vilt fäktandes åt vänster.
SF-måttet är lite litet men helt okej, även det samma som med Wollmar i den här veckan. Då fick jag göra ett tillväxtultraljud, men nu tyckte de inte att det behövdes. Jag är inte orolig, så det är väl okej. Men alla sneek peeks på bebisen är ju förstår roliga, så lite besviksamt är det ändå…

Previous

Next

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!