Barnmorskebesök v. 33

SF mått=29
Hjärtslag=140
Blodtryck=109/60
Blodsocker=4,9

Remiss är nu inskickad för kejsarsnittet. Yaaaay.
Allt verkar toppen, bebisen sprattlade så att barnmorskan hade svårt att känna positioneringen. Men det verkar vara som med Wollmar i den här veckan: huvudet ner, ryggen åt höger och ben och armar vilt fäktandes åt vänster.
SF-måttet är lite litet men helt okej, även det samma som med Wollmar i den här veckan. Då fick jag göra ett tillväxtultraljud, men nu tyckte de inte att det behövdes. Jag är inte orolig, så det är väl okej. Men alla sneek peeks på bebisen är ju förstår roliga, så lite besviksamt är det ändå…

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.