Världens viktigaste brev

Nyss anlände våra livs viktigaste brev på posten.
Sleepy Birds födelsedag!! Eller ja, dagen då Sleepy blir utom-livmoders-person och får ett riktigt namn och sådär. Bebisens födelsedag! Dagen då Wollmar blir Storebror. Ayah, som det kallas på singhala.

Vi kommer inte berätta datumet innan, förutom för dem som blir inblandade i Wollmar-passning och sånt.
Men åh. Tårarna bara rinner. Det känns så fint!

Jag var hos läkaren på MVC i onsdags, han skickade iväg remissen samma dag. Idag, tisdag, knappt en vecka senare kom brevet. Det gick fortare än vad jag vågade hoppas på.

Previous

Next

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!