Världens viktigaste brev

Nyss anlände våra livs viktigaste brev på posten.
Sleepy Birds födelsedag!! Eller ja, dagen då Sleepy blir utom-livmoders-person och får ett riktigt namn och sådär. Bebisens födelsedag! Dagen då Wollmar blir Storebror. Ayah, som det kallas på singhala.

Vi kommer inte berätta datumet innan, förutom för dem som blir inblandade i Wollmar-passning och sånt.
Men åh. Tårarna bara rinner. Det känns så fint!

Jag var hos läkaren på MVC i onsdags, han skickade iväg remissen samma dag. Idag, tisdag, knappt en vecka senare kom brevet. Det gick fortare än vad jag vågade hoppas på.

Comments (1)

Cooooolt! Välkommen Sleepy!

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.