Tio frågor i brist på annat

1. Vad gjorde du för 10 år sedan? Jag hade precis tagit studenten och sommarjobbade på Myrornas givarservice som telefonist.

2. Vad gjorde du för 1 år sen? Hade åtta veckors semester/föräldraledigt tillsammande med Joseph och Wollmar och höll som bäst på att förbereda mig för midnattsloppet och bearbeta tankarna på att vi skulle försöka att skaffa barn nummer två inom kort.

3. Fem snacks du gillar? Snacks? Ja, ibland är både chips, popcorn och ostbågar gott. Men jag är nog mer en godisperson. Om jag inte känner mig vuxen och heller vill ha charkuterier och ost. Rätt sällan faller fredagsmys-valet på snacks, faktiskt.

4. Fem sånger du kan utantill? Jag är faktiskt en hejare på sångtexter. Jag kan typ hundratusen barnsånger.

5. Fem saker du skulle vilja göra om du var mångmiljonär? Köpa en 6-rumsvåning på Mariatorget, först av allt. Om vi kunde sluta jobba så skulle vi starta ett litet bed and breakfast någonstans och baka och laga mat och vara gästvänliga hela dagarna.

6. Fem dåliga vanor du har? Kan inte läsa och lyssna samtidigt, men kan prata och svara ”god dag yxskaft”-svar på frågor som ställs. Jag kan inte koncentrera mig på något viktigt när det är stökigt på köksbordet. Jag skäller lite för mycket på Joseph när han tar dåliga kort på mig, fast jag vet att jag aldrig blir nöjd ändå. Jag är en blyg person i större sammanhang men låtsas som att jag är upptagen med andra saker (typ mobilen eller barnen) och ger nog bara ett drygt intryck. Har jag kommit in i ett flow av att läsa/skriva/tänka så krävs det MYCKET av min omgivning för att avbryta mig, och blir jag väl avbryten får jag jobba mycket med mig själv för att inte vara sur.

7. Fem saker du gillar att göra? Vara hela familjen tillsammans inne i Wollmars rum och leka. Läsa. Springa/träna. Laga mat och baka tillsammans med Joseph. Vara sjukgymast när jag faktiskt kan hjälpa någon.

8. Fem saker du aldrig skulle klä dig i eller köpa? Jag har väldigt svårt för kläder med tryck, av någon anledning. Platåskor. Kaffehållare till barnvagnen (också bara en fix idé jag har att det är töntigt, jag förstår att det kan vara praktiskt). Dyra märkeskläder till barnen (barnkläder SKA slitas och smutsas ner, liksom). Köpt pepparkaksdeg (i alla fall om man ska baka pepparkakor för att äta).

9. Fem favoritsaker? Åh, just nu kan jag på rak arm säga minst fem klänningar jag äger som jag inte kommer i, än… Men annars… Kaffebryggaren (med termoskanna, en Bosch), min nya mobil, mina lila löparskor…

10. Vad gör du om 10 år? Svåraste frågan. Antingen har jag hittat en nisch inom sjukgymnastiken som jag kan jobba med (säg typ riktat mot gravidaoch nyblivna mammor som drömmen är just nu) eller så har jag gått vidare till något annat. Är mamma till en tioåring och en tolvåring, hur livet nu kan vara då. Kommer med största sannolikhet att bo kvar i Stockholm, men kanske inte kvar i innerstan. (Det beror litegrann på om nr.5 blir sann eller inte…)

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.