Ensammamman kväll#2

Natten i natt var bra. Wollmar sov liksom extra tryggt med mig i rummet. Jag och Wilfred hade en natt som vi brukar. Det vill säga, vi sover, men vaknar för amning typ fyra gånger. Jag tyckte ändå att det var rätt mysigt att ligga där på golvet med båda mina barn i sängar på varsin sida av mig. Fint att höra deras andetag i kanon.
Morgonen var precis som vanligt, Joseph går ju alltid till jobbet innan vi andra vaknar så det var liksom inget speciellt idag.
Wollmar var på förskolan precis som vanligt och jag och Wilfred har haft en soft dag med kaffe och promenad med en vän på stan.

När jag behöver göra något för att aktivera oss litegrann på eftermiddagen brukar jag ha med vagnen när jag hämtar Wollmar. Vagn och en påse med äppelklyftor. Då kan vi fördriva någon timme med att promenera till en lekpark lite längre bort och Wollmar kan sitta och knapra på äpple. Sen kan vi lekparkshärja och ta en promenad hem med resten av äppelklyftorna. Vi har fördrivit någon timme, men kommer inte hem med en helt hundraprocentigt utsvulten Wollmar.

Så gjorde vi idag och kom sedan hem och åt mat tillsammans med min mamma. Hon spelade hallfotboll med Wollmar och läste böcker och badade honom. Jag ammade, diskade och bytte på Wilfred. Sen kollade vi alla på lite själadödande Tutitu och sen slocknade först Wilfred och sedan Wollmar. Mamma gick och jag har hunnit jobba med ett långt blogginlägg om nackbesvär som kommer om någon dag och dricka lite te.

Nu ska jag snart krypa in till mina grabbar och somna.
Två kvällar gjorda, two to go.

Previous

Next

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!