Ensammamman kväll#3

Bra natt i natt också. Morgonen var också okej, men jag var trött och Wollmar ville vakna redan 05.40. Inga kriser eller stora konflikter. Båda barnen och mamma fick mat, blev tvättade och påklädda och kom iväg i tid.

När Wollmar lämnats på förskolan gick jag och Wilfred vår dagliga långpromenad och avslutade promenaden på ICA. Gick hem ammade, åt lunch och förberedde middagen. Sov en stund. Hämtade Wollmar igen.

Efter en stund fick vi besök och några timmars intensivt lekande följde. När gästerna gått var både Wollmar och Wilfred extremt trötta och gnälliga. Det var nog de här dagarnas jobbigaste stund. Det löste sig med att Wollmar fick sitta i badkaret och spruta med duschslangen (hejvilt) medan jag tog och pysslade om Wilfred på skötbordet. Sedan blevdet  lite extra lång kvällsTVstund för Wollmar medan jag ammade Wilfred. När det var dags att lägga Wollmar var Wilfred fortfarande vaken och gnällig. Jag fick bara lägga ner honom i vaggan och fokusera på storebror. När jag återkom till Wilfred hade han slocknat.

Tre minuter över sju kunde jag börja röja med disken och städa upp i badrummet. Inte ett knyst har hörts från dem sen dess.

Har jag världens lättaste barn? Måhända. Nu har jag publicerats veckans mastodontblogginlägg om nacken, nu ska jag göra te och kolla på TV.

Imorgon är sista kvällen, sen kommer Joseph under natten.

En dag, en kväll kvar. Det här går ju bra!

Previous

Next

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *