Kitsch och inredning

image

Alltså. Vi är ingen inredningsintresserad familj. Heminredningstidningar ger mig prestationsångest. Jag tycker om att ha det 1. städat och 2. estetisk tilltalande hemma, men prioriterar MÅNGA andra saker framför att optimera utseendet på vårt hem. Jag kan bli grön av avund på folk som har det sådär otroligt vackert hemma, men jag ooorkar inte engagera mig själv.

Men det sagt.
Visst har Wollmar ändå ganska fint i sitt rum? Idag kom hans nya överkast!

Jag passade också på att beställa lite julgranspynt på rea när vi beställde överkastet. Jag avskyr kitsch. Men när man har barn får man väl ge med sig lite. Tåliga plastmaterial med djur- och naturmotiv. Sen får väl barnen med tiden fylla på med små garnbollar, smällkarameller och tomtar. Det blir nog bra..

image

Previous

Next

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!