Kejsarsnittsärr 5 månader

Någon som är intresserad av ärrläkning? Jag vet att det är extremt olika beroende på hursant läkkött man har och hur skicklig kirurgen har varit. Men det här är min fem månader långa resa efter snittet.

Juni, en månad efter
image

Juli, två månader efter
image

Augusti saknar bild, ledsen…
September, fyra månader efter
image

Oktober, fem månader efter
image

Snyggt resultat, va?!
Det kommer ett inlägg om hur känselbortfallet har förändrats också.

Previous

Next

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!