Biverkningar

Både igår och idag har jag känt att det gjort så ont att jag behövt ta en pronaxen utöver alvedonen på grund av smärtan i efter visdomstanden. Jag fick ju pronaxen utskrivet efter kejsarsnittet, men visste ju att jag inte tål den. Ändå hämtade jag ut den på apoteket, eftersom det ändå är en förhållandevis bra smärtlindring totalt sett. Sedan klarade jag mig med det morfinliknande preparatet jag fick (temgesic) och alvedon, så jag behövde aldrig ta pronaxenen.

Men såklart, nu kom magsmärtorna som ett brev på posten.

Av totalt TVÅ TABLETTER, en igår och en idag! Jaja. Imorgon hoppas jag att smärtan lagt sig så pass att jag kan överleva på bara alvedon.

 

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.