Goda nyheter

Idag har vi fått två goda nyheter.

Det ena är att jag fått godkänt att auskultera en sjukgymnast/fysioterapeut på kvinnokliniken/gyn två halvdagar här någon gång under våren. Det ska bli otroligt lärorikt och kul. Jag vet att det finns oääändligt många sjukgymnaster/fysioterapeuter där ute som hellre skulle ha en dag på en sportklinik eller så. Men kvinnohälsa råkar ju vara mitt stora intresse just nu, och jag är sådär lycklig så det spritter i kroppen.

Och så har vi fått besked att vi får pengar från barnförsäkringen för Wilfreds sjukhusvistelse i julas. Ingen enorm summa, men väl så det känns värt att betala för årspremien på försäkringen. Pengarna får gå direkt in på grabbarnas sparkonto och det känns bra, även om Wilfred inte fattar grejen med att han får något som ”plåster på såren”.

En annan kul sak. Vi var på BVC och vaccinerade barnen mot TBC häromdagen och passade på att väga och mäta Wilfred.

8 månader och 10 dagar gammal väger han9,59 kg och är 72 cm lång.

När Wollmar var 8 månader och 8 dagar gammal vägde han 9,28 kg och var 71,5 cm lång.

Vi tänker att skillnaden i vikt kan bero på att Wilfred mest bara sitter förnöjt medan Wollmar i åttamånadersåldern härjade omkring, kröp och gick längs möbler.

Comments (2)

Åh vad spännande! Vilken gyn är det? Om det mot all förmodan är Kvinnokliniken på KS ska jag förvarna dig om att otrevligare kollega är svårt att hitta… (du behöver inte godkänna denna kommentar kanske) 😉
Och så har jag en fråga ang svag bäckenbotten. Hur vet man om man har det? Om knipet är bra men man har haft t.ex. foglossning. Man kanske bara kan anta att man har en svag bäckenbotten efter några graviditeter?

Jag kan svara om bäckenbotten i ett eget inlägg om någon dag!

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.