Kalasdag

Utflykten gick finfint. Kalaset var trevligt och vi hade inte glömt något viktigt. Vi åt gott, hade trevligt bordssällskap och barnen var inte helt ur gängorna.

Tre grejer på dagens minuslista:
– Wollmar blev åksjuk på sista tio minutrarnas bussresa på vägen ut till skärgårdsbåten. Tidigare hade han ägnat fyrtio minuter av resan åt att äta medhavda popcorn som blivit över från gårdagen. Joseph gjorde dagens första hjälteinsats och fångade en popcornspya i händerna.

– Wilfred blev åksjuk under samma bussresa, men på hemvägen. Joseph gjorde dagens andra hjälteinsats och fångade bananspya i händerna.

– Min vänsterfot fick vaga smärtkänningar under löpningen igår. Efter att ha promenerat till och från festlokalen på ön, totalt ca fyrtio minuter bärandes på Wilfred i sele, är foten nu helt klart överansträngd. Helt blå och svullen. Får be en kollega kolla igenom foten på måndag. Kan knappt stå på den nu. Skit också.

Så skönt att det är söndag imorgon och ytterligare en ledig dag!

image

Previous

Next

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!