Kalasdag

Utflykten gick finfint. Kalaset var trevligt och vi hade inte glömt något viktigt. Vi åt gott, hade trevligt bordssällskap och barnen var inte helt ur gängorna.

Tre grejer på dagens minuslista:
– Wollmar blev åksjuk på sista tio minutrarnas bussresa på vägen ut till skärgårdsbåten. Tidigare hade han ägnat fyrtio minuter av resan åt att äta medhavda popcorn som blivit över från gårdagen. Joseph gjorde dagens första hjälteinsats och fångade en popcornspya i händerna.

– Wilfred blev åksjuk under samma bussresa, men på hemvägen. Joseph gjorde dagens andra hjälteinsats och fångade bananspya i händerna.

– Min vänsterfot fick vaga smärtkänningar under löpningen igår. Efter att ha promenerat till och från festlokalen på ön, totalt ca fyrtio minuter bärandes på Wilfred i sele, är foten nu helt klart överansträngd. Helt blå och svullen. Får be en kollega kolla igenom foten på måndag. Kan knappt stå på den nu. Skit också.

Så skönt att det är söndag imorgon och ytterligare en ledig dag!

image

Comments (2)

Kul att se er idag! Mindre kul med foten 🙁

Detsamma Malin! När Lina fyller fyrtio kanske vi får tillfälle att sitta ner och prata också! :mrgreen:

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.