Så lämpligt

image

Om jag till äventyrs skulle tänka att det blivit lite för mycket välkommen-tårta och bröllopstårta och bjudmiddagar och ”dagen-efter-chips” den senaste veckan, då kan jag lugna mig själv med att det blir någon dags soppdiet nu.

Jag var och lät operera bort min andra visdomstand i imorse. Så nu är det flytande föda som gäller i ett par dagar.

Å andra sidan kan glass också nästan räknas som flytande föda…

I natt är jordaniernas sista natt i Sverige. De har bott i vår gästlägenhet några nätter, men den var uthyrd på till någon annan i natt. Så i eftermiddag åker vi hem och sover över hos min mamma medan syrran och hennes man och hans familj bor över här hos oss.
De bor på 24 kvadratmeter själva, så det finns inte något utrymme för gäster hemma hos dem.

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.