Låt oss kalla det pissommar

Asså vad är det med vår familj och miserabla högtider? Jul på intensiven, magsjuka på påsk och nu isolerade i en liten stuga på gotland i monsunregn.

Till råge på allt har barnen kissat igenom typ alla kläder vi har med och ingenting torkar.

Vi hade bara med oss en bok och några små leksaksdinosaurier, så vi är otroligt beroende av bra väder för att barnen inte ska typ riva stället.

Jag har velat ta färjan tillbaks vid flera tillfällen idag.
Men nu på kvällen kom min pappa, hans fru och min lillebror ut hit. Förhoppningsvis blir det roligare när vi är fler.

Och förhoppningsvis blir det inte hällregn alla dagar.

Previous

Next

2 Comments

  • Åh, det där med nedkissade kläder är så himla drygt. Jag tycker ändå att det känns som att skarpt läge är det bästa för att få snurr på potträningen. Håller tummarna att kläderna torkar och att barnen kopplar att hålla sig är lösningen. Vi har kört 4 nätter utan nattblöja nu och bara den första var kiss i sängen så nu håller vi tummarna. Fast jag tycker det är besvärligt, speciellt nu i sommartider, att även om potträningen går bra så kan man räkna med att de kissar ner sig emellanåt. Det blir exktra kläder, extra lakan och absorberande sittdynor till bil-semestern helt enkelt. Och stänigt bär vi med oss en potta eftersom A fortfarande är rädd för toan.

    Hoppas att väder och aktiviteter blir skojigare framöver. Gotland är ju ett potentiellt semesterparadis!

    • Ja, vi kör hårt med Wollmar, men fick ge upp Wilfred och ha nattblöja på Wollmar på grund av vädret. Om det blir sol kör vi cold turkey på båda, även nattetid!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *