Det bli ändå bättre om vi företar oss lite grejer

image

image

image

Igår tog jag en löprunda, längs med gotlandstypiska stenstränder och i skog. Det var härligt och uppfriskande till skillnad från vad vi är vana vid.

På eftermiddagen promenerade vi till ett bygdemuseum och hittade ett stall på vägen. I eftermiddag ska vi dit igen och Wollmar ska få rida! Jag har aldrig varit någon ridtjej sådär till vardags, men vi red alltid en del på somrarna när jag var liten. Det gör mycket för min sommarkänsla, att få ta med Wollmar och låta traditionen gå vidare.

Just nu håller Wollmar på att plocka kottar och Joseph på att klippa gräsmattan. Wilfred har precis vaknat från förmiddagssovningen.

Previous

Next

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!