Temaparksdagen

image

Imorse önskade Wollmar att vi skulle gå till en lekpark vi aldrig hade varit i förut. Vi bestämde oss för att ta färjan över till Henriksdalshamnen och gå till Anders Franzéns Park.  Sagt och gjort! Det var en kul lekpark, men den blev ändå ingen favorit. Jag vet inte om det kanske varit bättre om båda våra grabbar haft långbyxor, men vi irriterade oss en del på att exakt hela parken var täckt av smågrus på hårt underlag. Vi kom därifrån med två grabbar med blodiga knän, vilket var första gången någonsin.
image

imageKul hus och grejer att klättra omkring i, och en massa manicker att pilla på.

Efter dagsovningen och lunch ville Wollmar prompt åka tillbaks dit, men vi tyckte att det kändes lite jobbigt. Så istället gick vi till Bryggartäppan, en annan jättemysig temalekpark här på Söder. Den har ”Mina drömmars stad”-böckerna som tema och allt är charmigt gammaldags. Favoritleken idag, för vår ny-blöjavvänjde grabb, var att leka att låtsasbajsa och låtsaskissa på dasset. ”Mamma, did you wipe??” Precis den frågan en vill ha när en viker sig dubbel för att klämma sig ur ett lekparksdass.

image

image

Wilfred hänger utanför en stängd krog. Besvikelsen…image

image

Och sen fick han jobba i fabrik, stackarn…image

…Medan mamman hängde med den lokale smeden. image

Och Wollmar hittade ”Ponnyvan”.

Sen gick vi hem och åt våfflor med blåbärssylt och kollade på Octonauts.

Vad har du gjort idag?

Previous

Next

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!