Den tjugonionde juli

Den här dagen. Det här datumet. Den tjugonionde juni 2012 vaknade jag mitt i natten av att jag hade värkar. Vid elvatiden promenerade vi in till förlossningen.

Den 30 juli vid 07.57 föddes Wollmar, 30 timmar efter värkstart. Vi blev föräldrar med buller och bång.

Jag har haft så oändligt många tankar och känslor för de här datumen.Det kändes länge som både det värsta och bästa dygnet i mitt liv.

Sfinkterrupturen och allt vad det innebar gav länge en skugga över Wollmars födelsedag.

Imorgon är hans tredje födelsedag.

Imorgon kommer jag bara vara glad.

Vi har världens finaste son (två söner för all del, men bara en fyller tre år imorgon) som har pratat om sin födelsedag i flera månader. Någon gång i juni gav han detaljerad beskrivning över hur tårtan skulle vara (vanlig tårtbotten, ett lager med jordgubb och bananmos, ett lager med vaniljkräm, toppad med grädde, jordgubbar och choklad). Han har önskat sig en brandbil med lång, lång stege sedan i julas.

Imorgon fyller en treåring år.

Imorgon är inte en årsdag för en förlossningsskada. Den är inget jag lider aktivt av längre.

Det känns så himla bra!

 

Vill du läsa mer om min sfinkterrupturshistoria? Här finns en del. Fråga gärna om det är något!

 

 

Previous

Next

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!