Hemresan

image

Först full bil på färjan. Vi blev avlämnade på Göteborgs central och klev på tåget hem.

image

Wollmar slocknade.

image

Wilfred härjade. När vi väl bytte barn vaknade Wollmar. Och Wilfred somnade. Vem av föräldrarna tror ni var mest nöjda med resan?

image

Sen kom vi hem till den födelsedagspresent som inte fick komma med till Öckerö.

Båda grabbarna var glada över att komma hem. Vi med! Så skönt ändå.

Vi är oändligt tacksamma över svärföräldrarnas gästvänlighet. Vi får komma till ett sommarparadis där de står med bäddade sängar, spjälsäng, matstol,bilbarnstolar, åldersanpassade leksaker och allt en kan önska. Vi behövde varken ta med potta eller toasits, haklapp eller något sådant. Engagerade farföräldrar som håller utkik, köper begagnat och fixar så att vi kan känna oss som hemma. Och ändå är detta det minsta de gör, kärleken de överöser våra barn med…

Ni fattar. Tack älskade Svärpäron!

Previous

Next

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!