Graviditet är en sjukdom, typ

När jag var sjuk här om helgen och låg parkerad i soffan hela dagarna insåg jag att det var så här jag tillbringade mina dagar som gravidledig. I mitt yrke har jag haft lyxen att få graviditetspenning de två sista månaderna av graviditeterna. Visst, jag masade mig till gymmet. Och med Wilfred i magen hade jag ju förstås Wollmar att härja runt med.

Men the activity of my choice var helt klart soffläge. Ungefär med samma energinivåer som vid en redig förkylning.
Jag läste nyss den här texten och insåg att jag faktiskt inte gillat att vara gravid. Alls.

Jag har aldrig upplevt något gravidglow och har varit trött, tung och orkeslös. Varit långt ifrån mig själv på många nivåer.

Till dig som är gravid:
Hang in there.
Det går över.
Kämpa på.
Heja heja.
Du blir dig själv igen.

Previous

Next

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *