Onsdagstema: hjärta och blod

image

Idag har jag hållit i D-HLR utbildningar på jobbet. Tre stycken för att vara exakt, kollegor från två andra mottagningar som skulle gå kurs den här gången. Det är grymt kul! Efter en kurs tog batteriet i vår hjärtstartare slut och vi hade inget extra (hjäääälp?!). Mitt i arbetsdagen fick jag dra ut i ösregnet och åka och hämta en annan. Men jag hann tillbaks i tid till nästa kurs, så det gick bra ändå.

image

Makaber syn i diskmaskinen på jobbet när dockan behövde tvätta ansiktet…

Efter jobbet åkte jag till blodcentralen, och här är jag nu.

image
Är det bara jag som känner att blodgivning är som en mycket budget-ig men ändå bra variant av typ spa?Ligga bekvämt på brits, bli serverad iskall dryck och bli vänligt bemött av någon med omvårdande handlag? Och sen få present på det? Jag är sjukt lättmutad, känner jag…

Previous

Next

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!