En tur i lingonskogen

Idag åkte vi till Tumba för att hälsa på mormor. Efter lite lek och mellanmål så bestämde vi oss att ta en tur ut i skogen och se om det fanns några lingon. Väl plats på hittade vi till en början inga lingon men däremot fanns det gott om stora goda blåbär. Efter lite ätande och promenad började dock lingonen att visa sig och vi kunde plocka ihop ca 8 dl. Inte direkt en lingonplockning i literklass, men det var hemskt trevligt att vara ute i det fria och Wollmar uppskattade verkligen att få traska omkring i skogen tillsammans med mormor.

image

Ikväll blir det lingonsyltskok så att Wollmar kan få lite i sin morgongröt.

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.