Wilfredhyss – toalettdopet

Egentligen hade vi kunnat skapa denna kategori för ett tag sedan. Wilfred är på många sätt busigare än sin storebror i samma ålder. Å andra sidan har han ju någon som lär honom.

I alla fall. I ett obevakat ögonblick försvann Wilfred och kort därefter hörde jag först att badrumsdörren öppnades och sedan att toalettlocket smällde till. Jag skyndade mig till badrummet och möter Wilfred på väg ut. Han tittar på mig pekar in till toaletten och säger: ”Caaaar”. Genom hans kroppsspråk och ord uppfattade jag att något hade kastats i toaletten. I min sinnebild var det en bil (car) som farit ner, men inte så många millisekunder senare så ser jag en plastdinosaurie (en spinosaurus) som låg där nere. Leksaken tillhör kategorin bajsdjur, vilket innebär att Wollmar brukar hålla och leka med dem medan han sitter på toaletten och bajsar. Nu kan man till och med säga att just den här rackaren har genomgått sitt bajsdjursdop.

image

Efter tvål, vatten och massa desinfektionssprit så har spinosaurus fått återvända till leksakernas värld.

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.