Wilfredhyss – toalettdopet

Egentligen hade vi kunnat skapa denna kategori för ett tag sedan. Wilfred är på många sätt busigare än sin storebror i samma ålder. Å andra sidan har han ju någon som lär honom.

I alla fall. I ett obevakat ögonblick försvann Wilfred och kort därefter hörde jag först att badrumsdörren öppnades och sedan att toalettlocket smällde till. Jag skyndade mig till badrummet och möter Wilfred på väg ut. Han tittar på mig pekar in till toaletten och säger: ”Caaaar”. Genom hans kroppsspråk och ord uppfattade jag att något hade kastats i toaletten. I min sinnebild var det en bil (car) som farit ner, men inte så många millisekunder senare så ser jag en plastdinosaurie (en spinosaurus) som låg där nere. Leksaken tillhör kategorin bajsdjur, vilket innebär att Wollmar brukar hålla och leka med dem medan han sitter på toaletten och bajsar. Nu kan man till och med säga att just den här rackaren har genomgått sitt bajsdjursdop.

image

Efter tvål, vatten och massa desinfektionssprit så har spinosaurus fått återvända till leksakernas värld.

Previous

Next

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!