Sista måndagen

Nästa vecka skolas Wilfred in på förskolan. Vi har naturligtvis VETAT det länge.

Men idag sjönk det liksom in. Nästa måndag när vi går till förskolan kommer Wilfred bli en av dem, förskolebarnen. Han är ingen bebis och kommer inte vara en hemmatultare längre. Åhååå…. Lilla gosfred, argfred, sötfred, busfred…

Vad hände med tiden? 

Wollmar blev också lite känslosam imorse när vi pratade om förskolestarten.

”Men då kommer jag inte HA någon lillebror längre…!” Såklart han fattar att Wilfred inte kommer försvinna i ett slukhål på förskolan, men jag fattar ändå känslan. All tid Wilfred har funnits har han varit hemma med någon av oss föräldrar på dagarna. Och jag tror inte Wollmar faktiskt minns tiden innan Wilfred.

Jag antar att det kommer bli som med alla andra förändringar med barnen – det känns ovant i några veckor och sedan är det som att livet aldrig varit annorlunda ändå. Men just nu! Jag går litegrann sönder inuti. MIN BEBIS!

Och jag som inte ens älskar bebistiden, det är så OTROLIGT mycket roligare att ha barn i förskoleåldern. Men ändå. Min lilla, lilla Wilfredskatt, min skruttfred.

STOPPA TIDEN NU!

image

Är ändå glad att vi inte stoppade tiden då… Men….. åh, ja, ni vet…

Comments (3)

Jag brukar ju läsa inläggen i mejl som jag får, men detta hade jag missat! Herregud, den här bilden fungerar som total motsats till preventivmedel. Hej hej bebissug!! <3

Ja, visst! Det typ svider i hela livmodern när jag ser på den. Och då har vi ändå inte sovit en hel natt på 3,5 år – vilket annars är på plus på preventivsidan… Måste bli en trea, jag ska bara komma överens med min livmoder att det ändå är klokt att vänta lite…

Ja alltså sömnbristen har liksom inget att komma med när man ser sånt här! Jag vill också ha en trea!!!! Min livmoder är helt överens, mina påsar under ögonen inte överens, och min sambo håller med påsarna… Jag måste visa honom denna bild!

Leave a comment