Andra inskolningsdagen

Jag sitter i personalrummet på förskolan och låter Wilfred ha sina första timmar ”ensam” i barngruppen.

image

Idag på vilan fick jag först lägga Wilfred och sedan gå och sitta lite bredvid Wollmar. Han är en av de få barnen från storbarnsavdelningen som fortfarande sover på dagtid, han har ett stort sömnbehov och har alltid haft. Ofta sover han mer än Wilfred på dagen och är ändå tröttare på kvällen. De är så olika våra grabbar!

Wilfred verkar trivas och vara trygg på förskolan, precis som vi hade på känn. Känns bra.

Ändå känns det lite märkligt att sitta här och slösurfa, medan jag har båda mina barn några väggar bort.

Vi går ju hem tidigt de här dagarna, idag ska vi gå till parken och blåsa såpbubblor. Lekparken i december har inte så himla mycket kul att erbjuda annars tycker jag.

Imorgon ska jag jobba och Joseph ta vid för resten av inskolningsveckan. Känns både bra och dåligt. Dåligt för att det innebär att nu är det definitivt slut på min föräldraledighet. Bra för att Joseph också får vara del och lära känna Wilfreds förskolekompisar och så.

Nu tror jag att barnen snart har ätit mellanmål, då borde det snart vara dags för oss att gå.

Hoppas du har en fin tisdag!

Leave a comment