Helglyx

Vi sätter typ vår heder i att den här bloggen aldrig ska ge ett felaktigt sken av att vårt liv är bättre/enklare/lyxigare eller mer glamouröst än vad det är. Jag har ingen som helst behållning av folks strävan efter att framställa livet bättre än vad de är, genom sina bloggar. Jag har inget till övers för att nedvärdera vardag och arbete till något som inte är tillräckligt fullfilling Att det måste överskuggas av något krystat livsnjuteri tycker jag är lite tramsigt.

Men, den här helgen har jag FÖR OVANLIGHETENS SKULL faktiskt gjort något lyxigt och ovanligt härligt. Jag och min barndomsbästis Gunilla åkte iväg på Slottsweekend för att fira hennes trettioårsdag något försenat.

Afternoon tea, bad i relaxavdelningen, långpromenader i vacker vintermiljö, långa samtal framför en öppen brasa, fyrarätters middag, en ostörd natts sömn utan barn och en långfrukost med många koppar kaffe. SÅ skönt!

image

image

image

image

image

image

Nu är jag hemma igen med familjen och känner mig märkvärdigt förnyad och energipåfylld. Egentligen borde vi nog göra sånt här oftare, ändå.

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.