Inte så idylliskt som nyss

image

Wilfred fick näsblod igen. Wollmar grät argt i tio minuter för att det var ”fel” mat till lunch. Sjukt stressande, det är inga små mängder blod vi pratar om.

Nu har Wollmar ätit tre äpplen istället medan jag mutat med Cloud Babies och fått stopp på Wilfreds näsblod.

Och nu äter de kakor och kollar på ”TV” vid matbordet. Jag är helt darrig, så sjukt dålig på att hantera mina egna barns blod.

Puuust.

image

Previous

Next

3 Comments

  • Åh, den videon (och snowflake snowflake) är favoriter här också! Men stackare med näsblodet, måste vara skrämmande för honom… Btw, tänker fortfarande på inlägget om skuldbeläggning av de som inte ammar, väldigt intressant ämne. Om jag lyckas strukturera mina tankar ska jag kommentera!

    • Jag ser fram emot dina tankar!Men ansträng dig för att vara trevlig (vilket du brukar, jag blir alltid glad nu du kommenterar, men jag har fortfarande ont i magen när jag tänker på övriga kommentarer). Jag tror att den här hariga mamman var mer skrämd än barnet, faktiskt, han var bara sjukt störd över att jag försökte trycka upp grejer i näsan på honom. Ska kolla upp Snowflake snowflake,känner faktiskt inte till!

  • Är en animerad sång, kanske för en något yngre publik än cloud babies men liknande gullighetsgrad och går på repeat här vid ont i magen eller otäcka fall. Och ja, finns absolut ingen anledning att inte diskutera på ett trevligt sätt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *