Koreansk matvecka!

Nu hörrni! Vi har lagat mycket lankesiskt, thailändskt, kinesiskt och japanskt förut. Nu känns det läge att bekanta oss med koreanska smaker och rätter. Det är ju rätt trendigt, så ganska i tiden också. Vi har vänner som älskar bibimbap, men det blev inget sånt den här veckan. Blir nog gott ändå!

Stekt ris med ägg och kimchi (kimchirecept här)

Soppa på hemgjorda nudlar

Kryddstarka bräserade kycklingdelar

Fredagskyckling som kommer behöva kompletteras med något som barnen äter. Typ tortillas?

Koreanska pannbiffar

Veganska risbiffar

Fläskgryta (bulgogi)

Vad tror ni? Har ni någon erfarenhet av koreanskt? Något vi inte får missa? 

 

 

Previous

Next

8 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!