Nyinköp och min bästa hejarklack

Jag har insett, att hur mycket jag än drömmer om små prydliga kjolar och blusar, så kommer mitt liv inte bli så att jag kan vara klädd så till vardags. Jag bor i träningskläder eller mjuka småbarnslivs-vänliga kläder hela tiden, förutom när jag bär jobbkläderna. Jag köper ibland kläder utifrån någon slags föreställning om att jag gärna vill vara prydligt klädd, men de finare kläderna hamnar allt längre bak i garderoben.

För någon dag hittade jag en webbshop-rea på petite-sortimentet och jag slog till. Jag är under en och sextio, och det har aldrig varit så enkelt att shoppa som när jag hittade petite-kollektionerna på två olika webbshoppar. Jag beställde två nya jeans och lite olika tränings/vardagstoppar och en sweatshirt.
image

Men så hittade jag denna, på superrea. Bara någon som är under 160 cm förstår nog detta: hittar en en LÅNGKLÄNNING som inte är för barn, och som INTE är för lång, och dessutom snygg – då köper en den. Jag hoppas innerligt att bli bjuden på bröllop eller någon annan storfest snart!

image

Wollmar är världens bästa klädprovar-hejaklack. Igår när jag provade igenom nyinköpen stod han bredvid, ivrigt småhoppandes och ropade: Mamma, vad fiiiin du är! Mamma, du ser så cooool ut! Mamma du ser ur som en Anna- och-Elsa-mamma i den där klänningen!

Fredagskramar! Om någon timme publiceras ett inlägg om hur du kan undvika förlossningsskador. Puss så länge!

Previous

Next

One Comment

  • Ojojoj! En Anna- och Elsa-mamma! Det måste vara den finaste komplimangen en kan få i dessa dagar! 😉 och jag tror honom!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!