Wollmar är ett geni

Förlåt om något magert bloggande. Arbetsintensiva veckor, ledsenheten förra veckan och vad som verkar vara en förkylning nu resulterar i segt tempo här. Har helt enkelt inte läst lika mycket senaste tiden. Jag börjar också fundera på om den ökade träningsnivån som maratonträningen innebär,  egentligen kan kräva att jag äter mer energität mat. Kanske får jag i mig för lite av något totalt sett. Känner mig så sjuuuukt trött mellan varven, lite som den där känslan när en är nygravid. Vilket jag helt hundra procent säkert inte är.

Dessutom har jag vallat runt övertrött Wollmar runt i butiker nu på eftermiddagen för att hitta någon slags panik-påskkärringsutklädnad till påskfirande på förskolan imorgon, vilket resulterade i gråtfest (inte jag) i Söderhallarna och säkert tjugotalet medlidsamma blickar från förbipasserande. Det är uppenbarligen något behjärtansvärt över en treårig pojke som sitter mot en vägg och hulkgråter att han vill ha en kjol när han ska vara påskkärring. (Vi hittade ingen på Stadsmissionen och det var för långt att gå med honom till någon riktig klädbutik, jag nekade honom alltså inte…)

Kvällen innehöll dock ett roligt samtal.

Jag borstade tänderna på Wollmar.
”Mamma, du måste pausa så jag kan svälja!!”
”Ja..  Men egentligen är det inte så bra att svälja tandkräm, så om du vet att du behöver svälja, är det mycket bättre om du säger till, så får du spotta.”
”Men hur ska jag säga det? På tandborstspråket?”

(Tydligen är ”tandborstspråket” det en talar när en har munnen full med tandborstlödder.)

”Wollmar, du är ett geni!”
”Ja. Precis som Somnus”

image

(Somnus är en karaktär i Bamse nr 3 2015…)

Hoppas din tisdag varit snäll mot dig. Nedräkning till långhelg nu va?

Previous

Next

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!