Halvvägs genom kursdagen

image

Jag återkommer med ett förmodligen låååångt inlägg om detta senare.

Hur många gånger på en förmiddag jag torkat tårarna? Tio kanske.

image

Comments (2)

Ser fram emot att höra om denna kurs. På ett motigt sätt typ…
Måste varit så intressant och jobbigt!!

Ja, men det var liksom först ba ”jaha, en till medicinsk grej med kvinnors underliv”, ganska oladdat för mig. Men sen när de började prata att de gör ingreppen på FYRAÅRINGAR då ville jag typ lägga mig ner och gråta. Det är liksom synd om kvinnor som får förlossningsskador, men de är ändå vuxna och har ändå valt att skaffa barn och på något sätt ändå utsatt sig själva för risken. BARN! Jag blir så arg.
Sen så är det ju hela grejen med att kontrollera kvinnors sexuella lust och upplevelse som också är så genomrutten. Ja, jag blir arg och ilsk på så många olika nivåer.

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.