Kenyansk pasta

I vår kenyanska matvecka var jag generellt mest skeptisk till den här rätten. Pasta och korv är ju liksom alltid gott, men aldrig direkt spännande…

image

Barnen älskar det…

image

Sjukt tråkig måltid. Men jag är på vansinnigt dåligt humör (pga teknikstrul, har spelat in ett klipp om bäckensmärta två gånger nu och får inte till ljudet…), så bara barnen är nöjda och glada så är allt bra…

Vad äter ni till middag idag?

Previous

Next

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!