Bäckensmärta under graviditet

Bäckensmärta under graviditet

I detta klipp får du kunskaper om hur bäckensmärta under graviditet uppstår, förvärras och behandlas. Fysioterapeuten Mia Fernando visar anatomi och förklarar rörelserna som sker i bäckenet, hållningsförändringarna och hormonernas inverkan.

Dagens klipp handlar om bäckensmärta under graviditet

Efter några klipp om bäckenbotten tänkte jag i några klipp ta mig an graviditets-temat. Nu först bäckensmärta! Tänkte, som jag tidigare nämnt, återkomma till tankar om träning och tips&tricks för dig med bäckensmärta i två klipp också.

foglossningljusare

Den här bloggen drivs fraåt av er läsare. Det ni undrar försöker jag svara på! Hör otroligt gärna av er med frågor och funderingar. Ibland har jag redan svarat på frågan tidigare, men ibland ger just din fråga upphov till ett nytt blogginlägg. Tillsammans lär vi oss mer, om mer! 

Relaterad och rekommenderad läsning

Tips och råd för dig med bäckensmärta

Smärtspiralen vid bäckensmärta

Råd för dig med bäckensmärta

Behandling av graviditetsrelaterad bäckensmärta

Att undersöka bakre bäckenlederna

Begreppsförvirringen

 

 

Tycker du att informationen här var bra?

Följ gärna vår youtubekanal, följ bloggen på Bloglovin, gilla oss på Facebook och fortsätt gärna att läsa och kommentera!

 

Swishdonation
Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden ovan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa.
Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!

Previous

Next

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!