Utvärdering av den jamaicanska veckan

Finns nu här! 

Det var en helt okej vecka. Inte superspännande, men barnen ÄLSKADE pirogerna. Dem kommer vi göra fler gånger!

Vad var det godaste du åt i veckan som gick?

Comments (2)

Ett recept från Gordon Ramsay. Vildrissllad med gröna bönor, sojabönor och långkokt fläsklägg (plockad i bitar). Stora klyftor citron till. Och en klick turkisk yoghurt. Massa bladpersilja i strimlor till vuxna.
Gott även som matlåda!

Oj, låter superavancerat och GOTT!

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.