Nio vitlöksklyftor senare

Ikväll har vi gjort ajvar relish, baba ganoush, tapenad och en kikärts-och-spenatröra inför festen på lördag.

Vi kom hem från jobbet, åt middag, drog ut och handlade på varsin butik med varsitt barn, gick hem, nattade barnen och nu har vi kört några timmars matlagningrejs.

Imorgon blir det städning och sedan kommer Josephs föräldrar på besök över helgen. Joseph, barnen och de får sedan sköta lite festförberedelser/bakning/matlagning på fredag medan jag jobbar.

Och på lördag smäller det! Det blir kall plockmatsbuffé, tårta, barnanpassade lekar och en tidig kväll. Så blir väl kombinerade 30- och tvåårsfiranden väl?

Previous

Next

5 Comments

  • Jag och min man fyller trettio nästa år, jag i juli och han i december. Frågan är om vi ska göra kombinerat trettioårsfirande i typ september? Vet inte alls! Känns som något man borde fira med dunder och brak, speciellt som vi fyller samma år…. ? Eller så åker vi på weekend? 😉

    • Åh, jag får panik av dunder och brak-fester, och känner mig dålig när jag liksom tycker att hemlagad mat och hemknåpad femkamp i föreningslokalen känns som det trevligaste alternativet för ett storfirande. Jag kommer liksom aldrig lyckas bli en glamorös champagnekvinna. Hoppas ni hittar det bästa sättet att fira som är ”ni”…!

      • Men det är lite det som du beskriver som jag menar med dunder och brak! Fast hemma hos oss istället. Mer än bara en fika liksom och en jäkla massa mer folk 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!