En tisdag

Jag vet att vi är ganska usla på att ta kort till bloggen, men idag har jag dokumenterat min dag litegrann… Vi hade internutbildning på jobbet någon timme i förmiddags. Idag var det min kollega Rickard som fräschade upp oss alla när det kommer till undersökning av skuldran. Jag är ju en alldeles vanlig fysioterapeut i grunden, ju, så jag kan naturligtvis alla vanliga undersökningar och behandlingar precis som alla andra. Men fy farao vad jag tycker att skuldran är komplicerad och ofta tråkig. Rickard är däremot ungefär lika nördig om axlar som jag är om bäckenbotten. Det är tur för patienterna att vi gillar olika…

”Internutbildning” i fysioterapikretsar innebär i princip alltid något stadie av avklädning. Umgås halvnakna, det är sånt som vi gör bäst, haha. Har du någon gång tagit av dig till bh i personalrummet, liksom?

image

Flummigt kort, jag försökte lite diskret ta en selfie när en kollega höll på att känna rotation i mina nackkotor samtidigt som jag rörde på armen. Haha, jag ser liksom galen ut.

image

Efter jobbet drog jag hem och hämtade barnen och hade bestämt mig för att inte vara den där surmamman jag var igår. Släpade ut hinkar och kannor med vatten och lät dem leka vattenlek utanför porten i typ en timme.

image

Och sen gick vi in och så fick de äta lite frukt på trappen till balkongen. Wollmar ba ”Åh, mamma du är den BÄSTA mamman. ” Oh yes…

image

Nu sover barnen och Joseph drog iväg på bostadsrättsföreningens årsmöte. Jag ska dricka te och kolla på någon serie.

Hur har din dag varit?

 

 

Previous

Next

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!