Nu börjar nattspring del 714

image

Idag öppnade vi upp Wilfreds spjälsäng. Egentligen hade han väl inte behövt spjälsäng alls nu förtiden, men vi vill gärna byta direkt till en våningssäng om typ ett år istället. Så han får sova kvar i spjälisen så länge det går.

Men nu börjar kanske en ny sån där eländig tid när vi lägger barn typ sju hundra gånger per kväll. Och i förlängningen kanske också att Wilfred själv börjar knata över till vår säng nattetid, precis som storebrorsan. Det har jag egentligen inget emot, men Joseph tycker inte att han kan sova bra om vi sover alla fyra i samma säng.

Vi har ju visserligen inte skaffat barn för sömnkvalitetens skull, men ändå.

Det känns som att vi får bita ihop och gå med huvudet före in i en prövningens tid.

Några visdomsord, någon?

Previous

Next

3 Comments

    • Så sant. Vi har en 180, tycker jag är stort. Rummet hade nog inte ens rymt något större. Och jag är ju stor som en normal tolvåring, så tycker ändå inte att det borde vara så trångt… Det är ju på sätt och vis slöseri på utrymme med stor säng, våra barn sover ändå som små fästingar på oss…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!