Nytt klipp – om återhämtning första månaden efter graviditet

Det kommer två till, i kronologisk tidsordning om återhämtning/träning efter graviditet, men det tar sin lilla tid att klippa och redigera. Så ni får ha lite tålamod.

Länkar till de konkreta tipsen finns om du följer länkarna:

Första veckan efter förlossning eller snitt
Första månaden efter förlossning och kejsarsnitt

Kroppens återhämtning en till tre månader efter graviditet

Previous

Next

4 Comments

  • Åh! Vilken underbar blogg! Födde just mitt tredje barn, väldigt snabbt förlopp… även min förra förlossning var jättesnabb och jag kan verkligen relatera till begreppet ‘trauma’ för vävnaderna, trots ett på pappret okomplicerat förlopp. Fick efter förra graviditeten jobbiga besvär i muskler runt bäckenet 1,5 år efter födseln. Tog ett tag att få rätt hjälp och komma tillbaka. Nu är jag bättre rustad med kunskap sen sist och er blogg gör det ännu enklare! Tack! // Emmy, trebarnsmor och blivande barnmorska!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!