Vad gör ni ikväll?

image

Vi sitter med varsin dator, Joseph klipper youtubeklipp och jag sitter och skriver. Uppdaterade nyss inlägget om den persiska matveckan med bilder och kommentarer om rätterna, bland annat. Och undrar ni inte lite vilket land vi ska till härnäst??

image

Vad gör du en kväll som denna?

Previous

Next

2 Comments

  • Också med varsin dator! Fast nu har jag flyttat över till soffan för Aktuellt och choklad, läser bloggar på mobilen. I köket står middagsdisken kvar. Tvättmaskinen fylld men ingen av oss orkar dra igång den, hehe.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!