Vad gör ni ikväll?

image

Vi sitter med varsin dator, Joseph klipper youtubeklipp och jag sitter och skriver. Uppdaterade nyss inlägget om den persiska matveckan med bilder och kommentarer om rätterna, bland annat. Och undrar ni inte lite vilket land vi ska till härnäst??

image

Vad gör du en kväll som denna?

Comments (2)

Också med varsin dator! Fast nu har jag flyttat över till soffan för Aktuellt och choklad, läser bloggar på mobilen. I köket står middagsdisken kvar. Tvättmaskinen fylld men ingen av oss orkar dra igång den, hehe.

Haha, låter soft!

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.