Nu ska vi fredagsmysa…

image

… Och om det är någon otålig läsare som undrar så kommer klippet först imorgon. Vi är aptrötta!

Trevlig kväll!

Comments (6)

Klart ni ska göra. Det är ni värda! Själv ska jag jobba både inatt och imorgon natt. Så för mig räcker det om fredagsmysvideon läggs upp till på söndag kväll . Då blir det fredag för mig. Haha. Ha en härlig helg! Mia, hur är det med halsen förresten?

Haha, du ÄR vårt enda fan! Tills på söndag kommer den, det kan vi lova!
Jag fick en brakförkylning och har inte tränat på hela veckan! Börjar bli bättre nu, men vet inte om jag kommer hinna springa något mer innan maran. Iiiiiiiih!

Hahaha! Synd bara att jag inte har lyckats göra ett bättre intryck än eran ”otåliga fredagsläsare” haha

Nejnej, vi är bara så himla glada att någon ser fram emot det!

Den där bilden var ungefär det första jag såg när jag vaknade för en timme sedan, och nu ligger jag här med ett orimligt sug efter smördeg och småkakor. Ser sjukt gott ut! Mvh, gravid kvinna som ligger i sängen i ett nytt hus med helt tomt skafferi och väntar på att familjen ska vakna någon gång så att hon kan få frukost.

Åh, förlåt! Eller, när öppnar närmsta bageri/café/Ica? Tänker att omständigheterna verkar kräva en craving-frukost!

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.