Previous

Next

6 Comments

  • Klart ni ska göra. Det är ni värda! Själv ska jag jobba både inatt och imorgon natt. Så för mig räcker det om fredagsmysvideon läggs upp till på söndag kväll . Då blir det fredag för mig. Haha. Ha en härlig helg! Mia, hur är det med halsen förresten?

    • Haha, du ÄR vårt enda fan! Tills på söndag kommer den, det kan vi lova!
      Jag fick en brakförkylning och har inte tränat på hela veckan! Börjar bli bättre nu, men vet inte om jag kommer hinna springa något mer innan maran. Iiiiiiiih!

  • Den där bilden var ungefär det första jag såg när jag vaknade för en timme sedan, och nu ligger jag här med ett orimligt sug efter smördeg och småkakor. Ser sjukt gott ut! Mvh, gravid kvinna som ligger i sängen i ett nytt hus med helt tomt skafferi och väntar på att familjen ska vakna någon gång så att hon kan få frukost.

    • Åh, förlåt! Eller, när öppnar närmsta bageri/café/Ica? Tänker att omständigheterna verkar kräva en craving-frukost!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!