Återgång till träning efter förlossning, råd och tips

När tre månader har gått efter att barnet föddes, vad behöver du fortfarande tänka på? Finns det fortfarande saker att ta hänsyn till i din återgång till träning? Vad behöver du tänka på om du fortfarande har ont någonstans?

Svaren kommer här! 

Sista klippet i serien om träning efter förlossning kommer här:

Nu avslutar jag denna lilla miniserie om träning efter graviditet. Nästa plan är ett mer praktiskt klipp om bäckenbottenavslappningsträning.

Är det något ni önskar framöver? 

 

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.