Återgång till träning efter förlossning, råd och tips

När tre månader har gått efter att barnet föddes, vad behöver du fortfarande tänka på? Finns det fortfarande saker att ta hänsyn till i din återgång till träning? Vad behöver du tänka på om du fortfarande har ont någonstans?

Svaren kommer här! 

Sista klippet i serien om träning efter förlossning kommer här:

Nu avslutar jag denna lilla miniserie om träning efter graviditet. Nästa plan är ett mer praktiskt klipp om bäckenbottenavslappningsträning.

Är det något ni önskar framöver? 

 

Previous

Next

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Om du upplevt att vår blogg varit dig till stor hjälp får du gärna donera! Använd i så fall QR-koden nedan eller Swisha till nummer 1236340384 med valfri summa. Om du inte kan är det såklart lugnt, du kan istället visa tacksamhet genom att berätta om oss för dina vänner eller dela vår sida på sociala medier. Tack!